четвер, 04 квітня 2024 17:30

Яке пальто купити на весну: трендові кольори й фасони
14

Фото: Pinterest

Модні тенденції на верхній одяг регулярно змінюються. Світові знаменитості та інфлюенсери комбінують класичні та спортивні образи з пальтами. І хоч реальний вибір пальта залежить від ваших вподобань і типу фігури, дизайнери рекомендують обирати яскраві кольори або пастельні відтінки. Крім цього придивіться до прямих або приталених силуетів.

Gazeta.ua пропонує переглянути основні моделі пальт, які будуть у тренді навесні 2024.

Класичне пальто

Класичне пальто має середню довжину, до середини стегон або нижче, але може бути і коротшим, в залежності від вашого стилю. Обирайте класичні кольори, такі як чорний, сірий, бежевий або темно-синій, які легко поєднуються з іншими речами.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спущені плечі й занижена талія: Андре Тан сказав, який одяг буде в моді весною

Пальто букле

Чудовий вибір для весняного гардеробу, оскільки букле - тканина з м'яким ворсом, яка створює теплий і затишний образ. Цього року, крім класичних кольорів, зверніть увагу на фіолетовий, кораловий і м'ятни'.

Автор: Pinterest
 

Анімалістичний принт

Така модель додать характеру та елегантності до вашого образу. Варто пам'ятати, що анімалістичні принти вдало поєднуються з нейтральними кольорами та монохромними елементами гардеробу. Наприклад, чорні брюки або спідниця.

Автор: Pinterest
 

Кросівки - найпопулярніше взуття весни. Воно ідеально комбінується як з класичними, так і спортивним стилем. Пропонуємо переглянути трендові моделі кросівок 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Яке пальто купити на весну: трендові кольори й фасони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі