середа, 23 листопада 2016 13:23

Як носити сукню: зірки показали сексуальний приклад

Червона доріжка вимагає особливого дрес-коду. Раніше зірки привертали увагу глибокими декольте та прозорими тканинами. Сьогодні в тренді — оголені ноги та відсутність білизни. Мода на сукні з ультра відвертим розрізом набирає обертів. Важливо, аби було помітно, що на зірці відсутня білизна. Це додає особливої перчинки образу.

Вийти в світ та продемонструвати сексуальний образ насмілилася модель Белла Хадід на Канському кінофестивалі. Для заходу обрала червону шовкову сукню з довгим шлейфом.

Автор: cosmo.com.ua
 

На 58-й церемонії "Греммі" увагу прикувала до себе співачка Сіара. Чорне вбрання зроблене з шифону та доповнене шовком прикрасили камінням.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина принца Гаррі затьмарила ікону стилю Кейт Міддлтон

Екстравагантна Ріанна ніколи не відрізнялася сором'язливістю. Шовкова сукня лимонного кольору з ультра довгим декольте та розрізом зробили її образ надмірносексуальним.

Автор: cosmo.com.ua
 

Ріта Ора теж не втрималася від спокуси оголити свої принади. Для цього обрала біле вбрання з багатьма розрізами по силуету, прикрашене золотою фурнітурою. Основний акцент, звісно, на ноги.

Автор: cosmo.com.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Як носити сукню: зірки показали сексуальний приклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі