вівторок, 02 червня 2020 22:46

Як модно одягатися влітку, коли зріст невисокий

Як модно одягатися влітку, коли зріст невисокий
Джинси з високою талією мають бути в гардеробі дівчат невисокого зросту. Фото:pixabay

Для дівчат із зростом нижче 175 см джинси з високою талією є тим предметом гардеробу, який треба мати обов'язково.

Вони візуально подовжують ноги, підкреслюють лінію талії і роблять фігуру практично ідеальною. Такі штани можна носити з чим завгодно, тому влітку вони точно знадобляться, пише "Апостроф".

Також слід звернути увагу на короткі шортики. Вони теж візуально подовжують ноги, тому можна їх одягнути на прогулянку або побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який предмет одягу визнали культовим в історії моди

Стилісти радять невисоким модницям використовувати різні пояси. Це додає акцент на рівень талії і візуально робить фігуру більш гармонійною. Не варто боятися носити короткі топи. Особливо в поєднанні з високими брюками, спідницями і шортиками.

Ще на невисоких дівчатах чудово виглядають довгі футболки в якості суконь. Носити такий одяг можна також з поясом, щоб підкреслити талію і візуально подовжити ноги.

До всіх цих варіантів одягу можна носити взуття на платформі. Наприклад, все ще тримаються в трендах світлі грубі кросівки. Вони зроблять образ більш сучасним і зухвалим.

Для дівчат з невеликим зростом відмінно підходять сарафани та сукні з А-силуетом. Це створює ефект фігури "пісочний годинник" навіть в тому випадку, якщо у вас зовсім мініатюрні пропорції. А для фігуристих панянок такий варіант буде просто ідеальним.

Трендом літа-2020 стануть сандалі зі шкарпетками, які раніше вважали великою модною помилкою. Ця тенденція вже стала популярною серед світових зірок.

Зараз ви читаєте новину «Як модно одягатися влітку, коли зріст невисокий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі