вівторок, 24 січня 2017 11:58

43-річна Кейт Бекінсейл вразила відвертим образом у сукні-кімоно

Акторка Кейт Бекінсейл вразила публіку своїм образом на щорічній церемонії нагородження професійної британської асоціації The Critics 'Circle. На подію у Лондоні зірка прибула в сукні-кімоно кремового кольору з об'ємними рукавами та відвертим декольте. Талію підкреслила чорним поясом. Ще одним акцентом стали босоніжки на високих підборах чорного кольору. З аксесуарів Кейт віддала перевагу об'ємним сережкам в золотих та коричневих відтінках.

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алессандра Амбросіо змінила жіночність на сексуальний стиль гранж

Б'юті-образ 43-річної зірки гармонійно поєднувався з нарядом. Прямий проділ та об'ємні хвилі пофарбовані в техніці балаяж.

Макіяж був акуратним та непомітним. Червоно-золотисті тіні на очах у Кейт перетворилися в ефектні smoky-eyes. Губи підкреслили напівпрозорим блиском, вилиці — персиковими рум'янами.

Автор: beauty.ua
 
Американська співачка Дженніфер Лопес вразила спокусливим образом на прес-конференції телеканалу NBC. Захід присвячений прем'єрі американського телевізійного серіалу "Відтінки синього", в якому зірка виконала головну роль.

Зараз ви читаєте новину «43-річна Кейт Бекінсейл вразила відвертим образом у сукні-кімоно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі