середа, 14 березня 2012 17:06

Наталії Жук надарували цілий склад тарілок і сервізів

  Наталія Жук із райцентру Диканька на Полтавщині показує набори посуду, які їй дарує на всі свята мати її хлопця
Наталія Жук із райцентру Диканька на Полтавщині показує набори посуду, які їй дарує на всі свята мати її хлопця

22-річна Наталія ЖУК із райцентру Диканька на Полтавщині на всі свята отримує посуд.

- Посуд завжди дарує мама мого хлопця, Валентина Іванівна. Зі Славою зустрічаємося сім років, то в мене вже цілий склад тарілок, блюдечок, стаканів, сервізів.

Уперше подарувала на Новий рік набір блакитних піал. Симпатичні, з янголятами. Я показала, що дуже рада. Відтоді отримую від неї тільки посуд. На свята просить Славу, щоб привіз мене ніби в гості. Зустріне, обцілує. Тоді біжить у кімнату, несе щось, за спиною ховає. Питає: "Вгадай, що ми тобі приготували". Думаю, що там вгадувати, знову посуд. Вона дає черговий сервіз. Завжди при ній дістаю, роздивляюся. Кажу, які гарні тарілочки, який малюночок.

Слава до мого дня народження надував кульки три дні. І насосом, і так

Жодного разу не наважилася сказати Валентині Іванівні, що кортіло б щось інше. Не хочу образити. Певно, думає, мені як молодій хазяйці все пригодиться. Насправді, зайвих речей на кухні не терплю. Живу з батьками. У нас у столі по шість глибоких, напівглибоких і мілких тарілок. Чотири піали, кілька чашок. Решта - в коробках у шафах. Дістаємо, як приходять гості. Для власної сім'ї посуд купуватиму сама. Хочу сучасний, щоб пасував до інтер'єру.

Люблю, коли дарують різні дрібнички - м'які іграшки, брелки до мобільного, квіти.

Кращий сюрприз на день народження мені приготував Слава. Відчиняю двері в кімнату - там повно надувних кульок. Їх обожнюю з дитинства. Сотня перламутрових на підлозі, а великі зв'язані по три й прикріплені до стелі. На кожному - сердечко й метелики. Серед тих шарів знайшла парфуми, м'яку іграшку й букет квітів. Мама пізніше розповідала, Слава до мого дня народження надував кульки три дні. І насосом, і так. Йому допомагала вся рідня.

Зараз ви читаєте новину «Наталії Жук надарували цілий склад тарілок і сервізів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі