четвер, 16 грудня 2010 13:24

Найкращим був Коноплянка

Наприкінці року заведено називати його лауреатів. Найкращим українським футболістом 2010-го вважаю півзахисника дніпропетровського "Дніпра" Євгена Коноплянку. Він має всі дані, щоб стати гравцем європейського рівня. Непогана швидкість, дриблінг, потужний удар - такі гравці не те, що в Україні, у світі не так часто народжуються.

За манерою гри Коноплянка нагадує бразильського легіонера "Шахтаря" Дуґласа Косту. Обоє можуть вирішити епізод індивідуально, люблять "пововтизитися" з м'ячем.

Євгену не треба переходити в "Динамо"

Євгенові ще слід працювати тактично, більше грати на команду. Але проблема в тому, що його "Дніпро" - команда не зовсім сформована: до неї тільки прийшов новий тренер іспанець Рамос. Як він почне будувати гру та наскільки серйозну роль у ній гратиме Коноплянка - побачимо. Важливо, щоб він не впіймав "зірочку". Якщо задере носа - ми його втратимо. А до нього таких було чимало.

Євгена хоче купити "Динамо". Раніше я радив би йому перебратися до Києва. Але зараз "Динамо" - розвалена команда. Від такого переходу Коноплянка точно не виграє.

Зараз ви читаєте новину «Найкращим був Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі