четвер, 10 лютого 2011 12:53

Як вам оригінально зізнавалися у коханні?

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Цієї зими День святого Валентина планують уперше відсвяткувати на головній площі країни. До 14 лютого на майдані Незалежності встановлять 9-метрове Дерево кохання.

Імовірно - це буде дуб. Його стовбур виріжуть зі справжнього дерева, гілля зроблять із відходів санітарної рубки. В обхваті матиме до 7 дм. Поставлять на місце новорічної ялинки, де немає газону, каже Ігор Добруцький, радник столичного мера. На стовбур чіплятимуть валентинки. Дуб розберуть і визначать найкраще освідчення в коханні.

Ми запитали в читачів: як вам оригінально освідчувалися?

Беру на уроці у 8-А щоденник, щоб поставити "двійку" за поведінку. А там у рядку мого предмета написано: "Анно Василівно, я вас дуже-дуже-дуже-дуже сильно люблю. І все життя любитиму". Не повірила, думала, написав спеціально, аби не ставила "пару". В учительській посміялася з колегами. Учень у цей час стояв у дверях, ледь не плакав. Минуло кілька років. Дотепер зі мною не розмовляє.

Ганна СИЛАДІЙ, 28 років, учителька, Хуст, Закарпатська обл

Зробив троянду з металу. На кожному пелюстку написав, за що люблю її: "красива", "розумна", "приваблива", "ніжна". Уперше освідчився два роки тому, 3 березня. Святкували в кафе день народження дівчини та іменини друга. Відкликав її на вулицю і сказав: "Я зрозумів, що полюбив тебе. Дуже хочу, щоб ми були разом". Повернулися за столик, взявшись за руки.

Павло СКІБО, 18 років, студент, Львів

Він став на коліна взимку біля місцевого собору. І сказав, що дуже кохає мене. Не зважав на перехожих, які витріщилися на нас. Я оцінила.

Світлана ПРОДАН, 24 роки, місто Свалява, Закарпатська обл.

Влітку пішли з друзями на річку. Всю ніч купалися, шашлики готували. На ранок хлопець каже: "Поїхали, мені треба в одне місце". Приїжджаємо в поле, а там далеко надувають повітряну кулю. Він каже: "Це для нас". Я не вірила, сміялася так, що аж заплакала. Піднялися на кулі над містом. І Діма сказав, що кохає мене. У корзині було шампанське, шоколад, мої улюблені ромашки. Через півроку одружилися.

Марина КУЗЬМУК, 23 роки, секретар, Сміла, Черкаська обл.

Прокинулася від стуку, відчиняю вікно. Там мій залицяльник кричить: "Оксано, я весь виноград обірвав, кидаючи його у вікно. Виходи, я приніс лимон". Я тоді прихворіла, вдень шукала в селі лимони і не знайшла їх. Додому йшла сумна і хвора. Дорогою зустріла залицяльника. Батьки вдень сварили хлопчаків за обірваний виноград. Винуватець пояснив, що так мені освідчився.

Оксана ФУРМАН, 26 років, медсестра, Київ

Минулого Дня закоханих дівчина взяла в мене ключі від квартири. Казала, прибере. Обклеїла стіну серцями, приліпила скотчем троянди і кульки. Вибрала спільні фото, зробила плакат, приліпила на стіну. Поставила столик із вечерею та свічками. Було дуже романтично. Але наступні два дні я переклеював шпалери. Серця приліпилися намертво. Плакат відклеївся зі шпалерами.

Віталій ДЕНИСОВ, 35 років, інженер, Суми

Поїхали з друзями на банджі джампінг у Кам'янець-Подільський. Дівчина, яка мені дуже подобалася, мала стрибати після мене. Підходить моя черга. Адміністратор, як і домовлялися, каже, що зараз останній стрибок і закриваємося на техогляд. Пропонує стрибати разом. Я "поламався" задля годиться. Під час стрибка над річкою закричав, що я її люблю. Хвилин 10 ми ще висіли і нас не підіймали. Цілувалися вниз головою.

Владислав ДЕРЕВ'ЯНКО, 22 роки, студент, Полтава

Спочатку подарував тюльпан із перев'язаним бутоном. Усередині записка: "Я тебе люблю". Пізніше непомітно підсунув місцеву газету. У ній - історія нашого кохання і моє фото. Слава завжди старався оригінально сказати, що кохає мене

Тетяна КОТНАР, 27 років, оператор служби таксі, Ужгород

Зараз ви читаєте новину «Як вам оригінально зізнавалися у коханні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі