середа, 01 листопада 2017 10:16

Залишилось менше місяця: нумерологи назвали нову дату кінця світу

Залишилось менше місяця: нумерологи назвали нову дату кінця світу
Людство загине через виверження вулканів та землетруси Фото: відкриті пошукові мережі

Нумерологи назвали дату наступного кінця світу. За їхніми прогнозами, все живе на Землі загине 19 листопада 2017 року.

Катастрофу спричине планета-вбивця Нібіру, яка саме в цей день максимально близько наблизиться до Землі. Зіткнення не буде. Проте нумерологи припускають, що гравітаційні сили цієї планети можуть негативно вплинути на Землю. Це спричинить природні катаклізми. Людство може загинути через виверження вулканів та численні землетруси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким буде апокаліпсис - 8 сценаріїв

У мережі активно обговорюють звістку про черговий кінець світу. Користувачі пригадують інші подібні прогнози, які стосувалися саме 2017 року. Так, конспіролог Девід Мід пророкував, що все живе на Землі загине 15 жовтня 2017 року, пише "Обозреватель". Відома ясновидиця Матрона Московська також говорила про те, що 2017-го настане кінець людства.

Учені з Бельгії з'ясували, коли і як загине Земля. Виною цьому стане Сонце. Воно перетвориться на "червоного гіганта" і знищить все живе на планеті. Науковці прогнозують це через 5 млрд років.

Сонце вичерпає свої водневі запаси і розростеться в кілька сотень разів. Посилиться сонячний вітер, через який воно викидатиме із себе згустки матерії. Меркурій і Венеру знищать повністю, а на Землі зникне життя. Але дослідники не знають, продовжить планета обертатися по своїй орбіті чи зійде з неї.

Зараз ви читаєте новину «Залишилось менше місяця: нумерологи назвали нову дату кінця світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі