понеділок, 24 липня 2017 14:48

Вступники мають три дні на перевірку даних

Вступники мають три дні на перевірку даних
Реєстрація електронних кабінетів завершується 25 липня о 18.00, а подання заяв – 26 липня о 18.00. Фото: Експрес

Абітурієнти мають 3 дні, щоб подати заяви та перевірити інформацію в електронних кабінетах.

Вступники зареєстрували майже 155 тис. особистих електронних кабінетів. Про це повідомляє ДП "Інфоресурс".

Вступники подали 921 742 електронні заяви. У загальному на всі освітньо-кваліфікаційні рівні (молодший спеціаліст, бакалавр, магістр) уже подані 1 456 767 заяв від 444 736 вступників.

Реєстрація електронних кабінетів завершується 25 липня о 18:00, а подання заяв – 26 липня о 18:00. Упродовж цього часу вступникам необхідно перевірити в електронних кабінетах статус поданих заяв та коректність відображених у них даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстока смуга перешкод: назвали причини проблем із реєстрацією електронних заяв

При виявленні некоректних даних вступникам необхідно оперативно написати про це на скриньку [email protected], вказавши повністю прізвище, ім'я та по батькові, номер сертифікату ЗНО, серію і номер атестата, стислий опис проблеми, контактний телефон, а також за можливості додати знімки екрану.

Стало відомо, що дані вступника можна перевірити у смартфонах та планшетах за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО "Особистий електронний кабінет вступника". Цей сервіс доступний з 22 липня.

Зараз ви читаєте новину «Вступники мають три дні на перевірку даних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі