пʼятниця, 28 липня 2023 20:46

У WhatsApp з'явились відео у "кружечку": як записати

У WhatsApp з'явились відео у "кружечку": як записати
У WhatsApp з'явились відеоповідомлення. Фото: Meta

У месенджері WhatsApp з'явилась функція запису миттєвих відеоповідомлень.

Це будуть "кружечки", подібно до Telegram, повідомляє корпорація Meta.

"Голосові повідомлення в WhatsApp змінили спосіб спілкування людей, надаючи швидкий і безпечний спосіб поділитися своїм голосом. Ми раді розвинути цю функцію за допомогою нових миттєвих відеоповідомлень. Тепер ви можете записувати та ділитися короткими особистими відео прямо в чаті", – йдеться у повідомленні.

Усього можна записати 60 с відео. Воно відтворюватиметься автоматично з вимкненим звуком під час відкриття в чаті. Якщо доторкнутися до відео, увімкнеться звук.

"Відеоповідомлення захищені наскрізним шифруванням, щоб зберегти ваші повідомлення в безпеці", – наголосили у корпорації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додали можливість передавати історію WhatsApp з Android на iPhone

Щоб записати "кружечок" у WhatsApp:

відкрийте чат,

натисніть кнопку з мікрофоном у нижньому правому куті, щоб перейти на відео,

затримайте палець на кнопці відеокамери.

Після 3 с відліку відео почне записуватися. За замовчуванням увімкнеться фронтальна камера телефону, але можна переключити на головну. Відео записується доти, доки ви тримаєте кнопку. Коли ви відпускаєте палець, відео відправиться.

Скасувати запис можна свайпом вліво. Якщо ви хочете продовжити запис відео, але не хочете тримати палець на екрані, свайпніть угору.

Після свайпа вгору WhatsApp запропонує переключити камеру, зупинити зйомку, відправити відео в "кружечку" чи видалити запис, не надсилаючи його.

Facebook заборонив російським державним ЗМІ розміщувати рекламу чи монетизувати на своїй платформі.

Обмеження стосується будь-якої точки світу, повідомив керівник політики безпеки компанії Facebook Натаніель Глейхер у Twitter.

Соцмережа продовжує "навішувати ярлики" на додаткові російські державні ЗМІ, повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «У WhatsApp з'явились відео у "кружечку": як записати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі