понеділок, 02 липня 2018 07:26

У столичні школи надійшли перші набори LEGO

У столичні школи надійшли перші набори LEGO
Набори LEGO з першого вересня отримають усі першокласники. Фото: depcount.com

У Київ привезли першу частину благодійної допомоги від LEGO Foundation - набори LEGO "6 цеглинок".

Також доставили набори "LEGO Play Box" для шкіл семи областей і столиці, повідомляють у прес-службі Міністерства освіти і науки України.

Набір "6 цеглинок" з вересня нинішнього року отримає кожний першокласник. "LEGO Play Box" видадуть на кожний клас.

"Для розміщення лише цього вантажу нам знадобилося близько тисячу метрів квадратних площ, Це - лише перша черга доставки. Для довезення всіх наборів "6 цеглинок", що розраховані на кожного першокласника, знадобилося близько 8 великих фур. Для доставки всіх "LEGO Play Box" потрібно близько 45 фур", - каже міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Усі конструктори надаються The LEGO Foundation безкоштовно після Меморандуму про взаєморозуміння між організацією та Міністерством освіти і науки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробили нову модель оцінювання у початковій школі

Конструктори LEGO застосовуватимуть в усіх 1 класах України як дидактичні матеріали для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання.

Майже половина першокласників отримає підручники з англійської мови британських видавництв — Кембриджського університету. За них проголосували вчителі під час конкурсу. Решта вчителів обрала книжки українських авторів. Лідером стала "Англійська мова" Оксани Карпюк. Надрукують майже 170 тис. таких підручників.

Зараз ви читаєте новину «У столичні школи надійшли перші набори LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі