понеділок, 02 серпня 2021 07:52

Telegram отримав масштабне оновлення: що змінили

Telegram отримав масштабне оновлення: що змінили
Якщо натиснути на одержане відеоповідомлення, воно розгорнеться на всю ширину. Фото: pixabay.com

У месенджері Telegram з'явились опції групових відеовикликів до тисячі глядачів та демонстрації екрану між двома користувачами.

Додали також можливість пришвидшеного чи сповільненого перегляду відео та покращення якості зображень, повідомляють у блозі компанії. Оновлення торкнулись і автоматичного видалення повідомлень, анімації та зміни паролю.

"У додатку вже запровадили функцію групових відеочатів, але з обмеженою кількістю учасників. Нове оновлення дозволить дивитися трансляції людей, концертів та інших масових заходів", - йдеться у повідомленні.

У додатку також збільшили якість та роздільну здатність зображення у відеоповідомленнях. Якщо натиснути на одержане відеоповідомлення, воно розгорнеться на всю ширину чату. Його можна перемотати назад або вперед. Додали й функцію, яка дозволяє сповільнити або пришвидшити відеозапис, обравши швидкість від 0,2 до 2Х.

У новій версії демонструвати екран можна як під час групових відеодзвінків, так і у викликах між двома користувачами. До того ж не лише зображення транслюватиметься, але й звук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В України з'явився офіційний акаунт в Instagram: що відомо

Соцмережа TikTok надасть користувачам змогу знімати утричі довші ролики. Компанія вперше випробувала нову функцію наприкінці минулого року, надавши її деяким учасникам. Відтепер усім користувачам платформи можна буде завантажувати контент тривалістю до 3 хв. Раніше додаток обмежував тривалість відео до 1 хв.

Зараз ви читаєте новину «Telegram отримав масштабне оновлення: що змінили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі