середа, 07 липня 2021 07:49

"60 секунд недостатньо" - ролики у TikTok будуть довшими

"60 секунд недостатньо" - ролики у TikTok будуть довшими
Функція стане доступною найближчими тижнями. Фото: pixabay.com

Соцмережа TikTok надасть користувачам змогу знімати утричі довші ролики.

Компанія вперше випробувала нову функцію наприкінці минулого року, надавши її деяким учасникам. Відтепер усім користувачам платформи можна буде завантажувати контент тривалістю до 3 хв, йдеться у блозі TikTok. Раніше додаток обмежував тривалість відео до 1 хв.

"Функція створення довших відео подарує авторам полотно для створення нових або розширених типів контенту на TikTok, адже для деяких форматів 60 секунд недостатньо. Наприклад, покрокові інструкції з приготування їжі, уроки краси або освітні матеріали неможливо подати всього за хвилину", - заявив менеджер TikTok Дрю Кірчхофф.

Функція стане доступною найближчими тижнями. Додаток автоматично повідомить власників акаунтів про доступність нової опції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook збирається конкурувати з новинними сервісами

Стримінгова аудіоплатформа Spotify представила власний аналог популярного додатка Clubhouse для голосового спілкування - нову платформу під назвою Greenroom. Додаток уже з'явився в 135 країнах світу на iOS і Android, але доступний поки що лише англійською мовою. Greenroom дозволяє створювати аудіокімнати через обліковий запис Spotify.

Зараз ви читаєте новину «"60 секунд недостатньо" - ролики у TikTok будуть довшими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі