вівторок, 28 лютого 2017 11:11

Назвали найщасливіший вік людини

Назвали найщасливіший вік людини
Фото: MedikForum

Перспектива старіння не повинна засмучувати людей. Адже після 50 років людина стає щасливішою.

З віком людина не втрачає задоволення від життя. Це показали результати дослідження американських медиків з Університеті штату Нью-Йорк. Про це інформує Лиза.

Науковці опитали 340 тис осіб. Їхній вік – від 18 до 85 років.

У 80% випадків людина після 50-ти почуває себе рубежу більш задоволено, ніж коли їй 18 років. Вчені визначили, що відчуття щастя починає потроху зменшуватися з 18 до 50 років. Після 50 знову починає рости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки треба цілуватись, щоб стати щасливішим

"Ці зміни пов'язані з переоцінкою цінностей і поглядів на життя. Це також залежить від біологічних процесів. Наприклад, від змін в ендокринній системі, які призводять до того, що мозок виділяє речовина, що впливає на відчуття щастя", - каже професор психології, провідний автор дослідження Артур Стоун.

Британські вчені встановили, що найщасливішими чоловіки почувають себе у віці 37 років. Саме в цей період вони усвідомлюють, чого досягли і переосмислюють все те, що сталось у житті за цей час. Британське опитування показало, що для жінок ідеальний вік - після 40 років. Тоді вони відчувають себе найщасливішими.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найщасливіший вік людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі