пʼятниця, 20 жовтня 2017 11:35

Назвали дати пробного ЗНО

Назвали дати пробного ЗНО
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 24 по 31 березня 2018 року. Фото: testportal.gov.ua.

Пробне тестування для одинадцятикласників відбудеться 24 і 31 березня.

Про це повідомляє "Український центр оцінювання якості освіти".

Тестування з української мови та літератури відбудеться 24 березня. З історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької та французької мов - 31 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися умови вступу до вузів

Випускники шкіл можуть зареєструватися для участі у пробному ЗНО з 9 по 31 січня 2018-го на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для зареєстрованих учасників пробного ЗНО створять інформаційні сторінки. До першого березня там з'явиться інформація про час, місце проходження тестування та його результати. Результати з української мови та літератури оприлюднять 30 березня, а з інших предметів - 6 квітня.

Міністерство освіти та науки України затвердило дати реєстрації та розклад проведення зовнішнього незалежного оцінювання в наступному році. Реєстрація осіб для участі в ЗНО триватиме з 6 лютого до 19 березня. Саме ЗНО-2018 розпочнеться тестом з математики 22 травня і закінчиться тестуванням з хімії 13 червня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дати пробного ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі