вівторок, 13 жовтня 2020 18:17

Знайшли ілюстраторів, які бачать світ очима котів та собак

У притулку для бездомних тварин "Сіріус" у рамках освітнього благодійного проекту провели конкурс з пошуку ілюстраторів.

За результати конкурсу обрали креативну команду: артдирекшн ілюстрацій до книги пса-блогера Гермеса зробить Дар'я Коробкіна, ілюстраторка та діджитал дизайнер. Оживлятиме поради для тварин у Facebook та Instagram Анастасія Сєводнева.

Рубрика "Лайфхаки від собаки", яку влітку започаткували на сайті притулку "Сіріус" від імені пса Гермеса здобула широку популярність. Тепер нотатки вирішили зібрати в художню книгу "Практичне керівництво з людинознавства".

Автор: Фото: dogcat.com.
  Команда ілюстраторів проєкту
Команда ілюстраторів проєкту

Конкурс з пошуку ілюстраторів відбувся в два етапи. Перший етап — портфоліо та власне бачення проекту, другий — індивідуальні співбесіди.

Переможниці конкурсу протягом місяця візуалізують поради та розроблять макет книги.

Освітній благодійний проект кумедно продемонструє людям іншу сторону поведінки домашніх улюбленців і розповість про їх емоції.

Втілення проекту допоможе проводити на території притулку каністерапію та посприяє формуванню навчального центру. Там допомагатимуть сім'ям готуватися до життя з домашніми улюбленцями.

Кошти, зібрани з продажу кожної книги перераховуватимуть на побудову нової моделі притулку. Необхідно зібрати 30 млн грнивень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботи-велетні, лазертаг і пейнтбол: на території ВДНГ з'явилися новинки

"Сіріус" — найбільший притулок для бездомних тварин в Україні. Він розташований на в'їзді в село Федорівка, за 75 км від Києва. На території розміром чотири гектари розташували тисячу вольєрів, понад 2 600 собак і 300 котів.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли ілюстраторів, які бачать світ очима котів та собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі