четвер, 13 квітня 2023 00:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Можна заробити до $20 тис.: оголосили винагороду за знайдені в ChatGPT помилки

Можна заробити до $20 тис.: оголосили винагороду за знайдені в ChatGPT помилки
Компанія OpenAI платитиме за знайдені в ChatGPT помилки. Фото: overclockers.ua

Компанія OpenAI оголосила про старт програми пошуку помилок у своєму чат-боті ChatGPT.

Тим, хто знайде слабкі місця бота і пов'язаних із ним служб, обіцяють заплатити від $200 до $20 тис. Про це йдеться у повідомленні компанії в Twitter.

Обробку заявок про помилки проводитиме спеціальний алгоритм. Відомо, що кілька користувачів вже зареєстрували свої звернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінцифрі розповіли про розробку ШІ в Україні та небезпеку, яку він становить

"Ми запрошуємо вас повідомляти про вразливості, помилки чи недоліки безпеки, які ви виявите в наших системах. Поділившись своїми висновками, ви відіграєте вирішальну роль у тому, щоб зробити нашу технологію безпечнішою для всіх", ‒ йдеться у повідомленні.

Запуск програми винагороди за виявлення помилок Bug Bounty компанія анонсувала після витоку даних і зростання стурбованості щодо ризиків для конфіденційності.

Кілька тижнів тому було виявлено помилку, яка розкривала заголовки чатів, перше повідомлення нових розмов та платіжну інформацію від користувачів ChatGPT Plus.

Влада Італії вирішила заборонити доступ до чат-боту СhatGPT. Причиною є проблеми з конфіденційністю. 20 березня було порушено конфіденційність даних розмов користувачів та платіжної інформації людей, які купували платну версію ChatGPT.

18 лютого в Україні запрацював чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT від компанії Open AI.

Зараз ви читаєте новину «Можна заробити до $20 тис.: оголосили винагороду за знайдені в ChatGPT помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі