понеділок, 15 лютого 2021 12:18

IPhone отримає нову функцію

IPhone отримає нову функцію
IPhone отримає нову функцію фото: ixbt.com

У мережі з'явилися нові подробиці про iPhone 13. Важливим нововведенням стане підтримка функції завжди ввімкненого екрана - Always-On Display.

Відтепер на дисплей можна виводити годинник та індикатор заряду акумулятора. На ньому також відображатимуться іконки різних повідомлень, повідомляє Engadget.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter назвав оновлення, які хоче впровадити

Такі ж функції мають смартфони під управлінням Android. Кадрова частота дисплеїв iPhone 13 становитиме 120 Гц. В iPhone 12 компанія відмовилася від цієї технології через велику витрату заряду акумулятора, але iPhone 13 приписані енергоефективні дисплеї, створені за технологією LTPO.

Камери iPhone 13 стануть досконалішими і краще зніматимуть в темряві. З'явиться автоматичний режим астрофотографії та портретної відеозйомки як в Galaxy S21.

Інсайдери отримали доступ до серії скріншотів операційної системи Android 12. Вона отримає оновлений дизайн панелі сповіщень, тло якої відтепер буде непрозоре.

Зараз ви читаєте новину «IPhone отримає нову функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі