четвер, 20 січня 2022 12:16

Google запустив дудл, який заохочує вакцинуватися проти Covid

У ніч на 20 січня найбільша пошукова система світу Google вкотре нагадала українцям про важливість вакцинації проти Covid-19.

Для цього сервіс запустив тематичний дудл "Вакцинуйтеся. Носіть маски. Рятуйте життя", який українські користувачі могли бачити раніше.

Автор: скриншот
  Дудл пошукового сервісу Google, який нагадує про важливість вакцинації 
Дудл пошукового сервісу Google, який нагадує про важливість вакцинації 

Перші п'ять літер логотипа - це умовні пацієнти, які хочуть вакцинуватися. В усіх місце ін'єкції заклеєне пластиром, а на обличчі – захисні маски.

Роль лікарки дісталась останній літері - e. Уколовши всім охочим вакцину, вона енергійно починає стрибати разом із пацієнтами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почався спалах коронавірусу - Ляшко

Натиснувши на дудл, пошуковик переадресує користувача на сторінку із запитом: центри вакцинації поруч. Там містяться відповіді на поширені запитання, карта з адресами пунктів вакцинації, інформація про вакцини тощо.

Список пунктів щеплень і центрів масової вакцинації - за посиланням.

Минулої доби, 19 січня, в Україні виявили 18 479 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 2044, медпрацівників - 492. Помер 131 пацієнт за останню добу. Одужали - 4446.

74 759 людей вакцинували за добу. Першу дозу вже мають 26 976 людей, другу – 32 338 осіб. Додатковою дозою щепили 518 людей, бустерною - 14 927.

Зараз ви читаєте новину «Google запустив дудл, який заохочує вакцинуватися проти Covid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі