четвер, 24 серпня 2023 17:52

"Болти та кулі": українські розробники показали новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 – відео
4

Гру "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" представили на виставці Gamescom 2023
Фото: Facebook.com/officialstalker
Гру "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" представили на виставці Gamescom 2023
Українські розробники "S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl" розгорнули синьо-жовтий прапор
Гру "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" представили на виставці Gamescom 2023

Українські розробники "S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl" показали новий трейлер комп'ютерної гри.

Відео опублікували у четвер.

"У цей День Незалежності України ми маємо неймовірну можливість демонструвати нашу гру світу і продовжувати розробку. І ми не забуваємо, що все це завдяки тим, хто захищає зараз нашу Батьківщину, її кордони та свободу", – заявили розробники.

"Дякуємо всім, хто підтримує Україну. Дякуємо тим, хто говорить та несе правду про цю війну. І схиляємо коліно перед тими, хто боровся та продовжує боротись за волю України", – звернулися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова

"Новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – "Болти та кулі", в допомогу приготуванням до майбутньої пригоди", – сказано в описі до трейлера.

Гру зараз показують на виставці Gamescom 2023.

Реліз запланований на приставках від Microsoft Xbox Series X/S, а також Windows. Гра вийде у першому кварталі 2024 року, сказали розробники.

У червні компанія "GSC Game World", розробники S.T.A.L.K.E.R 2, повідомила, що російські хакери понад півтора року атакують компанію.

Розповіли, що хакери отримали доступ до деяких матеріалів та інформації, які призначалися для тестування різних аспектів гри. Українські розробники звернулися до гравців утриматися від перегляду злитих файлів, аби не зіпсувати собі враження від майбутньої гри.

Зараз ви читаєте новину «"Болти та кулі": українські розробники показали новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 – відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі