четвер, 13 лютого 2020 22:38

Зеленський пообіцяв боротися за інвесторів

Зеленський пообіцяв боротися за інвесторів
Президент зустрівся з великими інвесторами. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками провідних бізнес-асоціацій країни і закликав брати участь в урядових програмах для великих інвесторів.

"Ми з нашою командою, я особисто, дійсно готові боротися за кожного з вас, за кожну копійку, яку ви інвестуєте в Україну", - сказав Зеленський, передає прес-служба президента.

Він переконаний, що зараз в Україні є великий потенціал для розвитку і зростання. Багато реформ попереду, зокрема судова.

"Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того щоб ви вже зараз почували себе безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним", - зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни в Україні вигідні інвесторам і тут можна починати великі проекти - Ярославський в Давосі

Президент нагадав про урядову програму для великих інвесторів "Інвестиційна няня" і про звільнення від сплати податку на прибуток протягом 5 років для тих, хто братиме участь у приватизації об'єктів вартістю від $10 млн. Зеленський закликав присутніх активно користуватися цими програмами.

"Кожен день ми робимо все для того, щоб країна ставала привабливою. Привабливою саме для бізнесу. Ми зараз займаємося всім - ми виконуємо роботу, яку в сучасній європейській державі президент і уряд вже просто не виконують. Але зараз ми "чистим" Україну від усієї бруду, а його дуже багато. І ви можете допомагати нам, відкриваючи нові офіси і проекти", - підкреслив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету міністрів завдання до кінця лютого внести пропозиції щодо реалізації програми "Інвестиційна няня".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пообіцяв боротися за інвесторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі