четвер, 15 жовтня 2020 21:10

Віддалена робота: топ-5 вакансій, де платять найбільше

Віддалена робота: топ-5 вакансій, де платять найбільше
Для охочих працювати віддалено у липні-вересні зарплати були на 9% вищими. Фото: unsplash

З другого по третій квартал 2020 року вакансій для віддаленої роботи стало на 22% більше. Пошукачі цікавляться нею втричі активніше — на одне оголошення відгукуються в середньому 13 осіб.

Для охочих працювати віддалено у липні-вересні зарплати були на 9% вищими — в середньому 12 тис. грн на місяць. У попередньому кварталі роботодавці пропонували навіть трохи більше — приблизно 12,5 тис. грн, свідчить аналітика OLX Робота.

Найчастіше на віддалену роботу шукають офіс-менеджерів — за третій квартал охочі отримати посаду могли вибрати місце роботи серед 600 вакансій. Платити їм готові в середньому 11,5 тис. грн.

На другому місці менеджер Instagram-сторінки — 370 пропозицій за липень-серпень 2020 року. Зараз їм обіцяють 18 тис. грн — на 20% більше, ніж у другому кварталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо ти не працював, бізнес можна закривати" - як змінились умови роботи під час карантину

Працювати віддалено запрошують менеджерів з продажів, які можуть одержувати 12,5 тис. грн на місяць. У третьому кварталі для них було 360 вакансій.

Облаштувати робоче місце вдома можуть і оператори call-центру, вибравши привабливу пропозицію серед 300 варіантів. Зарплати у цих співробітників виросли на 67%. Якщо в другому кварталі їм обіцяли 7,5 тис. грн, то в третьому вже 12,5 тис. грн.

П'ятірку віддалених вакансій закривають адміністратори, яким готові були платити в середньому 15 тис. грн на місяцью. Це на 7% більше, ніж у квітні-червні. За 3 місяці роботодавці розмістили майже 290 пропозицій.

Резюме з неструктурованою інформацією, відсутність супровідного листа та підготовки до співбесіди можуть відштовхнути потенційного роботодавця.

Зараз ви читаєте новину «Віддалена робота: топ-5 вакансій, де платять найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі