середа, 10 січня 2018 21:30

У ПриватБанку призначили голову правління

  Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління. Фото: 112
Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління. Фото: 112

Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління.

Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

"Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто очолить Приватбанк

За словами голови наглядової ради Енгіна Акчакоча, у процесі оцінки кандидатів на посади у правлінні ПриватБанку, рада керувалася такими критеріями як "високий професіоналізм, досвід роботи у провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, грунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю".

Крумханзль в 1989 році закінчив Карлів університет у Празі, за освітою математик. З 2004 по 2008 працював у чеському Raiffeisenbank операційним директором; з 2008 по 2011 - в Україні в "Райффайзен Банк Аваль" операційним директором.

З 2011 по 2013 працював у компанії Interim Management & Consulting, з 2013 по 2016 - головним операційним директором у словенській філії австрійської компанії Heta Asset Resolution.

Із травня 2016 року по сьогодні - головний операційний директор у китайському Home Credit China.

Зараз ви читаєте новину «У ПриватБанку призначили голову правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі