середа, 24 січня 2007 11:45

На 4,8 млрд гривень купить Укразалізниця вагонів у росіян

У поточному році "Укрзалізниця" направить на оновлення рухомого складу 4,8 мільярда гривень.Уже прийнята постанова на закупівлю вагонів у Крюковського і Стахановського вагонобудівних заводів і ВАТ "Уралвагонмаш" (м. Нижній Тагіл, РФ). Заявив генеральний директор "Укрзалізници" Володимир Козак.

Контракти на постачання вантажних і пасажирських вагонів з цими підприємствами на 2007 рік вже підписані.

Незабаром в українських плацкартних вагонах зникнуть бічні полиці. Випуск нових вагонів запропонував почати Крюковський вагонобудівний завод.

Новий плацкартний вагон має з"явитися вже в першому кварталі поточного року, на другий квартал заплановано його випробування, а з 1 липня нові вагони продаватимуться.

Модернізований вагон сконструюють на базі десятикупейного модуля та обладнають його вакуумним туалетом і кондиціонером. Кожен відсік буде відкритим і з шістьма полицями: по три одна напроти одної. Кількість місць - 60 замість звичних 54, пише газета Дєло.

Зараз ви читаєте новину «На 4,8 млрд гривень купить Укразалізниця вагонів у росіян ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі