неділя, 21 січня 2018 23:34

Укрзалізниця збирається побудувати під Києвом міст

Укрзалізниця збирається побудувати під Києвом міст
Укрзалізниця побудує міст. Фото: 5 канал

В "Укрзалізниці" домовилися з міською владою Вишневого, що під Києвом, про будівництво в населеному пункті нового пішохідного шляхопроводу над залізничним полотном.

Про це за результатами зустрічі і. о. директора регіональної філії УЗ "Південно-Західна залізниця" Романа Веприцького з мером Вишневого Іллею Диковим повідомили в прес-службі ПАТ, інформує ЦТС.

"В результаті переговорів досягнута домовленість про розробку проекту для будівництва пішохідного шляхопроводу над залізничними коліями ст. Вишневе. Це штучна споруда об'єднає північну і південну частини міста в районі вулиць Ломоносова і Балукова. Орієнтовні терміни реалізації проекту стануть відомі пізніше", - йдеться в повідомленні " Укрзалізниці ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба з корупцією: Укрзалізниця запровадить новий механізм

Раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрзалізниця" відновила можливість повернення квитків через інтернет.

Призупинення цієї функції була тимчасовим вимушеним кроком, яким Укрзалізниця захистила клієнтів від штучного дефіциту і спекуляцій з квитками в період новорічних і різдвяних свят.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця збирається побудувати під Києвом міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі