пʼятниця, 16 березня 2018 06:45

Україна об'єднається з іншими країнами з метою боротьби проти відмивання грошей

Україна об'єднається з іншими країнами з метою боротьби проти відмивання грошей
Україна буде боротися проти відмивання грошей. Фото: Еспресо

Україна, Білорусь, Молдова і Управління з наркотиків і злочинності Організації Об'єднаних Націй почнуть координувати зусилля для руйнування незаконних фінансових потоків.

За даними ДФС, ефективна співпраця з сусідніми країнами дозволить Україні активніше долучатися до новаторських методів боротьби з зловмисниками на кордоні. Про це повідомляє представник голови Державної фіскальної служби України Мирослав Продан, інформує УРА-Інформ.

Основна мета програми - руйнування незаконних фінансових потоків, запобігання, протидія та ліквідація організованої злочинності, терористичних мереж, відмивання коштів, корупції, незаконних наркотичних засобів і торгівлі людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оточення Порошенка: ЗМІ розповіли про "інвестора" Ложкіна

Стратегічна рамкова програма розроблена до 2020 року. У ній міститься дорожня карта для надання необхідної експертизи, технічних інструментів і консультативних послуг, спрямованих на посилення національних і регіональних можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Україна об'єднається з іншими країнами з метою боротьби проти відмивання грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі