вівторок, 26 квітня 2016 06:27

У Росії знищили понад 20 т м'яса українського виробництва

У Росії знищили понад 20 т м'яса українського виробництва

У Білгородській області РФ інспектори затримали велику партію м'яса українського виробництва. Про це повідомляє Россільгоспнагляд.

"Автомобіль був затриманий вночі в селищі Розумне. За документами в машині знаходилось 20 тонн масла, але при огляді замість масла в ньому виявили понад 20 тонн м'яса. Для подальшого розгляду були викликані представники Россільгоспнагляду. За зовнішнім виглядом і упаковці інспектори припустили, що м'ясо з однієї партії і завезене з України", - повідомили у відомстві.

Після чого м'ясо було знищене.

Нагадаємо, Росія з 2016 року вирішила скасувати режим ЗВТ щодо України і відмовитися від імпорту українських продуктів. Також РФ повністю заборонила транзит через свою територію українських товарів у треті країни. Зокрема, з 1 січня 2016 року щодо України були введені санкції на ввезення тваринницької продукції. Україна у відповідь з 10 січня ввела дзеркальні торгові санкції проти РФ (застосувала імпортні мита і ембарго).

Зараз ви читаєте новину «У Росії знищили понад 20 т м'яса українського виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі