пʼятниця, 10 січня 2014 17:45

Тренажерний зал приносить 20 тисяч гривень на місяць

Тренажерний зал приносить 20 тисяч гривень на місяць
Невеликий окупиться за півроку. Фото: umarch.com

Після свят люди записуються в тренажерні зали цілими родинами, розповідає заступник директора тренажерного залу "Олімп" 37-річний Олександр Міщенко.

"Ми лиш відкрилися 8 січня. На порозі стояла сім'я: мама, батько і двоє дітей. За ціну навіть не спитали. Придбали піврічний абонемент і спитали, коли скинуть вагу. За час свят поправились на 5-7 кілограмів", - каже Міщенко.

Середня вартість річного абонемента в тренажерний зал - від 3400 грн.

"Наш тренажерний зал працює лише з минулого року. В бізнес вклали 20 тисяч доларів. Приміщення взяли в оренду за 72 гривні за метр, зробили косметичний ремонт. Раніше там був чийсь офіс. Тренажерний зал одночасно може прийняти 50 людей. Розраховуємо, що на кожну людину в середньому припадає 2 метри площі. Тренажери викупили вживані з більш дорогого тренажерного залу. Найдорожчі - кардіотренажери, які використовують перед тренуванням. На невеличкий зал їх має бути хоча б два. Коштують такі як автомобіль. Решта тренажерів дешевші - від 5 до 15 тисяч за штуку", - згадує Міщенко.

Після нового року клієнтів заманюють знижками на абонемент та додатковими послугами.

"Рекламу треба давати по найближчих у районі будинках та офісах. Ефективно розносити листівки, в яких вказувати вартість річного абонементу, та надавати одноразове відвідування тренажерного залу. Перед Новим роком ми робили 20% знижки сусідам. Давали її всім, хто проживає на нашій та сусідніх вулицях. Тоді записалося майже тридцять людей", - розповів Міщенко.

У невеликому тренажерному залі має бути своя родзинка, заради якої приїдуть з іншого району.

"Ми беремо на тренування родини з малими дітьми. Гуртові розминки проходять під музику, потім діти залишаються в дитячій кімнаті. Приймаємо діток від 2 років. Також в нас є тренер з пілатесу і йоги. Поки на ці заняття ходить мало людей", - сказав чоловік.

Витрати на невеликий тренажерний зал окупляться протягом року.

"Заробіток залежить від кількості клієнтів та пори року. Найменше людей займається влітку, найбільше - взимку та весною. У середньому в місяць маємо від 20 тисяч гривень. Щоб нормально заробляти протягом року, треба продавати до 400 річних і піврічних карт, тоді чистий прибуток становитиме близько 250 тисяч на рік", - радить Міщенко.

Каже, через 2-3 роки треба оновлювати і розвивати тренажерний зал.

"У перспективі ми плануємо відкрити експрес-курси для бізнеследі. Хочемо щоб жінки худнули, займаючись двічі на тиждень. До того ж час тренувань буде необмеженим. Поки шукаємо відповідну програму та тренера. Весною запустимо програму велопробігів на вихідний день. Можна також поряд відкривати масажний салон", - поділився планами Міщенко.

Зараз ви читаєте новину «Тренажерний зал приносить 20 тисяч гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі