понеділок, 30 травня 2016 18:33

Скільки коштує відправити дитину в літній табір

Скільки коштує відправити дитину в літній табір
www.galka.if.ua

Тематичні тури для дітей на 3 тижні обійдуться в 6,5-8 тис. грн. Найбільше українці цікавляться мовними таборами для дітей. Ціни на такий відпочинок для дітей різниться від 8 до 30 тис. грн за 10-20 днів відпочинку.

У "Буковелі" ціна за 13 днів інтенсивної мовної підготовки та дитячого дозвілля в горах починається від 26 тисяч гривень. В таборах, що розташовані в лісі, ціни тримаються на рівні 12 тис. грн, а біля озера батькам пропонують путівки за 3,9 тис. грн. В середньому карпатський відпочинок для дітей обійдеться в 6-10 тис. грн за зміну.

Найбільше пропозицій мовних таборів для дітей. Пропонують вивчати англійську, німецьку, польску, франузьку і навіть румунську мови.

"Популярність мовних таборів пояснюється тим, що зараз є багато програм обміну для старшокласників. Щоб потрапити туди, треба показати хороший рівень знання англійської. Крім того, йде тенденція вступати до іноземних вишів. Тому українці витрачають більше грошей на мовні школи, табори та курси для дітей. Найбільше вчать англійську та польську", – говорить керівник однієї зі столичних мовних шкіл Оксана Сек.

Крім іноземних мов, дітям пропонують вивчати в літніх таборах програмування, вправлятися у мистецтві і творчості, здобувати перші професійні навички.

У середньому відпочинок під Києвом коштує від 4,8 до 11,5 тис. грн за 14-18 днів. У Херсонській та Одеській областях путівка в табір для дитини обійдеться в 4-5 тис. грн. Найдешевші путівки біля моря продають за 2,8 тис. грн.

Читайте також: 75% туроператорів можуть лишитися без ліцензій

Нагадаємо, у готелях за кордоном українцям в середньому платять $500.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує відправити дитину в літній табір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі