середа, 15 березня 2017 09:49

"Сбербанк" обмежив зняття готівки

"Сбербанк" обмежив зняття готівки
"Сбербанк" встановив ліміт на зняття готівки/FlashNord

"Сбербанк" встановив ліміт на зняття готівки з карток і рахунків фізичних осіб.

Про це інформує прес-служба установи.

"У зв'язку з неправомірними діями третіх осіб з блокування головного офісу ПАТ "Сбербанк", спричиненню фізичного збитку банкоматам банку, що спричинило порушення графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, повідомляємо вас про встановлення з 15 березня 2017 року тимчасових лімітів на видачу готівкових грошових коштів з поточних рахунків фізичних осіб через касу банку у розмірі 30 тисяч грмвень (еквівалент у інших валютах) на добу на одного клієнта", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ дізналися деталі засідання РНБО щодо "Сбербанка"

Рада національної безпеки і оборони України 15 березня планує розглянути питання про заборону діяльності російського ПАТ "Сбербанк". Минулого тижня установа почала обслуговувати в своїх відділеннях клієнтів, які надають "паспорти" так званих ДНР і ЛНР.

Активісти провели низку акцій протесту проти діяльності російських банків. Зокрема, 13 березня представники партії "Національний корпус" почали замуровувати відділення російського "Сбербанку" в Києві неподалік від станції метро Золоті ворота.

Зараз ви читаєте новину «"Сбербанк" обмежив зняття готівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі