середа, 12 квітня 2017 21:10

Продають активи 53 банків-банкрутів

Продають активи 53 банків-банкрутів
80 відсотків активів банків - це кредити. Решта - майно та нерухомість. Фото: Цензор.НЕТ

Протягом тижня Фонд гарантування вкладів планує продати активи 53 банків-банкрутів на 5,5 млрд грн.

Про це повідомляє офіційний сайт Фонду.

На 5 038,65 млн грн виставили права вимоги за кредитами фінустанов: Дельтабанк, Хрещатик, Златобанк, Форум, ВіЕйБі, АвтоКразбанк, Київ,УПБ, Київська Русь, Брокбізнесбанк, "Український бізнес банк", Укргазпромбанк, Надра, Старокиївський, "Міський комерційний банк", Єврогазбанк, Західінкомбанк, БГ Банк, Терра Банк, ТК Кредит, Експобанк, Легбанк, Демарк, Актив-Банк, Контракт, Радикал Банк, Фінанси та Кредит, Південкомбанк, "Банк Національний Кредит", Порто-Франко, Інтергалбанк, Енергобанк, Прайм-Банк, Кредитпромбанк, "КБ"УФС", Національні інвестиції, Золоті ворота, Профінбанк, Таврика, Класик, Стандарт, Фінростбанк, Петрокомерц-Україна, Даніель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї активно роздають фейкові кредити

Ще на 435,06 млн грн планують продати основні засоби банків, що ліквідуються. В 0,94 млн грн оцінили монети, зливки, ікони, які належать Златобанку.

Серед гарячих пропозицій на сайті Фонду гарантування вкладів виставлено 51 паркомісце на вул. Дегтярівській в Києві. Належали банку "Надра". Також Мокрянський гранітний кар'єр у Запоріжжі, офісні приміщення в Боярці на Київщині, Сімферополі, Києві.

Загалом вартість активів неплатоспроможних банків, переданих в управління Фонду, оцінюють у 471 млрд грн. 80% - кредити, решта - майно та нерухомість.

За місяць до банкрутства з Імексбанку вивели $11 млн. 90% кредитного портфелю банку - це кредити пов'язаним особам.

Зараз ви читаєте новину «Продають активи 53 банків-банкрутів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі