середа, 06 жовтня 2021 16:03

Уряд виділив 25 млн грн на популяризацію Covid-вакцинації

Кабінет міністрів виділив із держбюджету 25 млн грн на популяризацію кампанії вакцинації від коронавірусу.

Пропагандою займатиметься Міністерство культури й інформаційної політики. Відповідне рішення ухвалили 6 жовтня під час засідання уряду.

"З метою заохочення громадян до Covid-вакцинації та інформування про її важливість, розташування пунктів щеплень, нововведень у законодавстві, спрямованих на запобігання виникненню, поширенню та ліквідації спалахів, епідемій і пандемій пропонуємо додатково провести інформаційно-комунікаційну кампанію серед населення", - ідеться в пояснювальній записці до документа.

Автор: materialy.kmu.gov.ua
 

Гроші на інформаційну кампанію планують виділити зі спеціального фонду боротьби з поширенням коронавірусу. Автори документа сподіваються, що інформаційна кампанія призведе до збільшення кількості українців, які зроблять щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька областей можуть потрапити до червоної зони

До кінця 2021 року в Україні може бути понад 68 тис. померлих від коронавірусу. Щодоби виявляють понад 9 тис. нових хворих. Найбільше інфікованих у Харківській, Дніпропетровській, Одеській, Донецькій і Запорізькій областях. Окрім них до червоної зони карантину наближаються Житомирщина, Луганщина та Львівщина.

Зараз ви читаєте новину «Уряд виділив 25 млн грн на популяризацію Covid-вакцинації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі