понеділок, 26 березня 2018 11:17

З'явився план, як стягнути борг з Газпрому

З'явився план, як стягнути борг з Газпрому
За результатами двох арбітражних проваджень у Стокгольмі Газпром має сплатити $2,56 млрд на користь Нафтогазу. Фото: Корреспондент.net

Міністерство юстиції розробило план, як стягнути з російського Газпрому $2,6 млрд за рішенням Стокгольмського арбітражу.

Водночас міністр юстиції Павло Петренко нагадав, що Україна вже отримала від Газпрому 100 млн грн до держбюджету, пише Економічна правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина спустить будівництво "Північного потоку-2" на гальма — експерт з енергетики

"Що стосується активів на території інших країн, то у нас є план. Його озвучувати не буду. Це має бути сюрпризом для боржника", - прокоментував Петренко.

28 лютого у Стокгольмському арбітражі Нафтогаз домігся компенсації у сумі $4,63 млрд за недопоставку Газпромом погоджених обсягів газу для транзиту. За результатами двох арбітражних проваджень у Стокгольмі Газпром має сплатити $2,56 млрд на користь Нафтогазу.

Газпром подав апеляцію на рішення Стокгольмського арбітражу у справі про постачання газу. У справі про транзит апеляція буде подана до кінця березня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «З'явився план, як стягнути борг з Газпрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі