вівторок, 29 вересня 2020 06:30

Польська компанія буде постачати газ в Україну

Польська компанія буде постачати газ в Україну
Польща буде доставляти газ в Україну. Фото: Еспресо

Польська державна нафтогазова компанія PGNiG спільно зі своїм українським партнером ERU (Energy Resources of Ukraine) виграла тендер на постачання газу для Оператора ГТС України.

Постачання газу для технічних потреб ОГТСУ відбуватиметься з 1 жовтня до 1 травня 2021 року, повідомляє пресслужба PGNiG.

"Завдяки запасам газу, який PGNiG зберігає в українських підземних газосховищах, ми змогли запропонувати нашому контрагенту конкуренційну ціну",- повідомив голова правління PGNiG Єжи Квєцінський.

Польська компанія послідовно розвиває свою діяльність в Україні, про що свідчить збільшення обсягів постачання польською компанією газу на український ринок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лічильник газу: хто має платити за встановлення пристрою

PGNiG з 2016 року вже поставила на український ринок понад 3 млрд куб. газу. Водночас, лише у першому півріччі 2020 року експорт газу PGNiG на український ринок склав 0,9 млрд куб. м газу, що означає зростання на 190% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Польська компанія буде постачати газ в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі