середа, 22 червня 2011 16:07

На латання труб у Києві піде 2 мільярди гривень

На латання труб у Києві піде 2 мільярди гривень

У рамках регіональної програми розвитку і реконструкції водопровідного господарства Києва на найближчі 5-6 років на оновлення трубопровідних мереж може бути виділено близько 2 млрд грн.

Про це на прямій телефонній лінії в газеті "Аргументи і факти" повідомив головний інженер департаменту експлуатації водопровідного господарства ВАТ "АК "Київводоканал" Володимир Костюк.

"Сьогодні спільно з Київською міською адміністрацією розробляється регіональна програма розвитку та реконструкції водопровідного господарства міста Києва на найближчі 5-6 років. Ця програма найближчим часом буде подана в депутатський корпус на розгляд та узгодження. Безумовно, одним з пунктів цієї програми є перекладка та оновлення труб в місті Києві. Потрібно близько 2 млрд грн, щоб в пріоритетному порядку провести це оновлення", - заявив Костюк.

За його словами, питання фінансування ще не вирішено і будуть розглянуті всілякі варіанти: бюджетні гроші, міські та інвесторські.

"До 27 червня буде затверджено програму з цього питання", - додав він.

Крім того, Костюк повідомив, що окремим пунктом програми є технічне забезпечення міських бюветів.

"Протягом тижня буде укладено договір з технічного обслуговування 183 бюветів Києва. Тому бюветні комплекси будуть приведені в порядок і забезпечена нормальна їх робота". За його словами, щорічно на реконструкцію та техзабезпечення бюветів буде виділятися приблизно 4,6 млн грн", - повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «На латання труб у Києві піде 2 мільярди гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі