пʼятниця, 29 травня 2020 13:35

МВФ не збирається розглядати програму фінансування для України

МВФ не збирається розглядати програму фінансування для України
У порядку денному засідань немає України. Фото: VoxUkraine

Рада директорів Міжнародного валютного фонду не внесла в порядок денний засідань питання про нову програму фінансування для України.

Графік засідань розписали до 5 червня. У ньому немає питання про схвалення 18-місячної програми Stand-By для України обсягом $5 млрд, йдеться на сайті МВФ.

При цьому 29 травня Рада директорів розгляне запит Бангладешу на виплату коштів в рамках механізму швидкого кредитування і доступу до інструмента швидкого фінансування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада ухвалила "антиколомойський закон"

1 червня розглянуть програми для Гондурасу, запит Соломонових островів на виплату коштів за програмою швидкого кредитування та запит Багамських островів.

На 3 червня у МВФ заплановано перегляд програми з Барбадосом, а 5 червня буде розглянуто запит Папуа - Нової Гвінеї.

Кабінет міністрів України чекає перший транш за новою програмою співпраці з МВФ наступного тижня. У МВФ розуміють позицію українського уряду щодо того, як поновлюватимуть зростання вітчизняної економіки. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зараз ви читаєте новину «МВФ не збирається розглядати програму фінансування для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі