понеділок, 26 березня 2018 18:07

Шахраї підробили сайт Ощадбанку

Шахраї підробили сайт Ощадбанку

Шахраї зробили фішинговий сайт Ощадбанку, який майже повністю дублює офіційний ресурс.

"Ощадбанк попереджає про виявлення шахрайського фішингового сайту, який майже повністю дублює офіційний сайт", - йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Фінустанова звертає увагу на головну відмінність, за якою одразу можна відрізнити офіційний сайт Ощадбанку від шахрайського: адреса офіційного сайту Ощадбанку https://www.oschadbank.ua, а шахрайського - oschadbk.com.

"Попереджаємо, що Ощадбанк не має жодного стосунку до сайту oschadbk.com чи розміщеної на ньому шахрайської копії онлайн-банкінгу https://online.oschadbk.com/nfs/index.php." - наголосили в установі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблемні кредити продаватимуть зі знижкою

Ощадбанк вже звернувся до Департаменту кіберполіції та Служби безпеки України для блокування вказаного сайту, а також поінформував Національний банк.

Служба безпеки України викрила топ-менеджера Ощадбанку в розкраданні грошей держбанку на суму понад 16 млн грн.

Оперативники встановили, що чиновник систематично здійснював афери з облігаціями внутрішньої державної позики, які належали Ощадбанку. "За висновками експертизи, через дії топ-менеджера державному банку завдали збитків у розмірі 16,7 мільйона гривень".

Зараз ви читаєте новину «Шахраї підробили сайт Ощадбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі