понеділок, 07 грудня 2020 13:04

Метінвест інвестував $102 млн в охорону праці

Метінвест інвестував $102 млн в охорону праці
Група Метінвест розробила п'ятирічну дорожню карту для досягнення нульового травматизму. Фото: Інтерфакс-Україна

Група Метінвест розробила і впровадила нову п'ятирічну дорожню карту для подальшого поліпшення системи управління охороною праці і досягнення основної мети - нульового травматизму.

Про це повідомляється e їхньому Звіті про сталий розвиток за 2019 рік.

Як говориться в документі, перші результати таких ініціатив досить переконливі: у 2019 році Метінвест домігся найнижчого показника частоти травматизму в історії Групи (LTIFR - 0,790). Крім того, Група першою серед українських компаній отримала престижний міжнародний сертифікат у сфері охорони праці та здоров'я Vision Zero ("Нульовий травматизм").

Для підвищення привабливості професій в металургії і гірничій справі серед молоді Група розширила співпрацю з профільними університетами і надала програму стажування на своїх підприємствах майже трьом тисячам студентів.

Звіт про сталий розвиток за 2019 рік був підготовлений Групою Метінвест відповідно до міжнародних стандартів нефінансової звітності GRI (Global Reporting Initiative), а також з урахуванням рекомендацій Ради зі стандартів обліку в сфері сталого розвитку (Sustainability Accounting Standards Board).

Зараз ви читаєте новину «Метінвест інвестував $102 млн в охорону праці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі