четвер, 02 липня 2020 04:13

Лоукостер Wizz Air відкрив базу у Львові і збирається запускати рейси в п'ять європейських країн

Лоукостер Wizz Air відкрив базу у Львові і збирається запускати рейси в п'ять європейських країн
Wizz Air відкрив базу у Львові. Фото: Reuters

Угорський лоукостер Wizz Air відкрила другу базу в Україні з місцем розташування в міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького.

Уже в цьому місяці компанія буде виконувати п'ять нових рейсів із Західної України в кілька європейських міст, повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Зокрема, рейси будуть виконуватися з Львова в наступні міста:

Біллунн (Данія);

Таллінн (Естонія);

Лісабон (Португалія);

Гамбург (Німеччина);

Щецин (Польща).

Крім того, Wizz Air розширює маршрутну мережу і відкриває рейси з Харкова в Таллінн і Берлін.

"Українська авіагалузь потребує якнайшвидшого відновлення для стабільного подальшого функціонування і зростання. Тому дуже приємно, що як і українські, так і провідні міжнародні авіакомпанії не втрачають оптимізму при коронакризі, а навпаки, шукають нові можливості для розвитку, відкриваючи нові популярні напрямки. Сподіваюся, що відкриття нової бази у Львові вже незабаром принесе компанії процвітання і розвиток, а Львову - нові інвестиції і робочі місця для людей ", - сказав голова відомства Владислав Криклій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wizz Air запустить п'ять нових напрямків з України

Нагадаємо, що Wizz Air почала свою діяльність в Україні у 2018 році. З тих пір літаками цієї компанії були перевезені більше 11 млн пасажирів в Україну і з України. На даний момент Wizz Air пропонує перельоти по 71 маршруту в 13 країн з п'яти українських аеропортів.

Зараз ви читаєте новину «Лоукостер Wizz Air відкрив базу у Львові і збирається запускати рейси в п'ять європейських країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі