четвер, 26 червня 2014 17:56

Цукерниця заробляє 500 гривень на день

Цукерниця заробляє 500 гривень на день

На продажі цукерок-льодяників можна заробити від 200 до 500 гривень на день. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла продавець цукерок Юлія Тис.

"Цукерницями стають переважно студентки. Для заробляння грошей потрібна гарна пишна сукня, піднос- рюкзак в якому носитимете льодяники. У Львові їх надають фірми, що виготовляють цукерки. Проте можна й купити. Я бачила на ринку сукню цукерниці за 400 гривень. Спеціальний піднос за 370"

На роботу наймають на 6 годин переважно у вихідні чи святкові дні.

"Я працюю самостійно у вільний від навчання час. Вбираюсь у сукню, яку пошила моя мати. Купую цукерки у виробників. Для цукерниць основне, щоб вони були яскраві, краще незвичної форми. Товар беру оптом. На вечір вистачає 50 цукерок. На кожній маю від 3 до 12 гривень навару. Зараз найбільше беруть смайлики чи цукерки у формі Путіна. Часто купують такі на сувеніри. До революції були популярні вовки і зайці, тепер таких майже не беруть"

Товар студенти купують на виплат. В якості завдатку лишають документи, найчастіше паспорт.

"Щоб більше брали треба ходити в людних місцях. У Львові починаю з площі Ринок. Підходжу туди, де люди фотографуються. Пропоную цукерки дітям. Ті одразу вибрають найбільші і найяскравіші, батькам доводиться оплачувати. Добре також продавати на вокзалах біля потягів. Тоді цукерки купують прямо з вікна. Асортимент треба добре знати. Вони з різними смаками. Іноді червоні бувають із банановим смаком. Кілька місяців тому мала проблему. Чоловік просив цукерки зі смаком суниці, я ж помилково дала бананові. Влаштував скандал прямо на площі. Тоді мусіла купити по одній кожної щоб спробувати"

Зараз ви читаєте новину «Цукерниця заробляє 500 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі