середа, 19 вересня 2012 21:34

Комуніста здивували "ударні темпи" запровадження ринку землі

Комуніста здивували "ударні темпи" запровадження ринку землі
Сергій Гордієнко: є порушення всього мислимого немислимого. Фото: news2000.com.ua

Народний депутат від фракції Комуністичної партії Сергій Гордієнко висловив занепокоєння надшвидкими темпами підготовки України до запровадження ринку земель.

Про це він сказав у ефірі Українського радіо.

"Бути ринку землі чи не бути? Наша влада каже, що ні, земля продаватися не буде, ми зняли з порядку денного закон про ринок земель, відтермінували. Але тут же в обхід цього ударними темпами іде формування механізмів, які повинні забезпечувати продаж земель сільськогосподарського призначення", - сказав він.

За його словами, треба звернути увагу, наскільки чесно Верховна рада прийняла закон про земельний банк.

"Ішли би вони у нормальний прозорий спосіб - можливо, ніякого питання не виникало. А так серед ночі в законі про розмежування земель державної та комунальної власності прийняли і про державний банк. Головне юридичне управління наголошує, що є порушення Конституції, є порушення регламенту, є порушення всього мислимого немислимого", - зазначив Гордієнко.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон про створення земельного банку.

Крім того, Рада ухвалила закон про внесення змін до закону України "Про банки і банківську діяльність" щодо державного земельного банку.

Зараз ви читаєте новину «Комуніста здивували "ударні темпи" запровадження ринку землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі