вівторок, 12 січня 2021 21:10

Кому роботодавці готові платити понад 40 тис. грн

Кому роботодавці готові платити понад 40 тис. грн
Роботодавці готові платити 50 тис. грн. Фото: pixabay

Заробітну плату понад 40 тис. грн готові платити менеджерам з продажу, менеджерам з розвитку і копірайтерам.

Про вакансії повідомляє Work.ua.

Зарплату від 50 тис. грн і вільний графік роботи пропонує менеджерам з продажу столична студія digital-маркетингу "Локомотив".

Геодезійно-землевпорядна група "Мірничий" шукає менеджера з продажу у Львові. Потрібно продавати послуги — геодезичні дослідження, топозйомка, аерофотозйомка, 3D-сканування будівель. Зарплата — ставка плюс відсоток. Обіцяють, що вона може досягати 50 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катастрофічної ситуації на ринку праці немає: чи легко знайти роботу в Україні

У Хмельницькому шукають трактористів, операторів обприскувачів на зарплату в 50 тис. грн. На цій роботі потрібно буде керувати сучасною сільгосптехнікою, оснащеною бортовими комп'ютерами.

Зарплату від 30 тис. до 40 тис. грн пропонує компанія "Левел99" на позиції World-Class Copywriter. Співробітникові потрібно буде писати тексти англійською. Серед вимог - знання англійської.

У Києві шукають менеджера з розвитку онлайн-курсів. Пропонують зарплату 30-50 тис. грн. Вакансію розмістила рекрутингова компанія A-Play.

Попит на українських працівників за кордоном зріс на 40% впродовж останніх 6 місяців. Станом на 21 грудня закордонні працедавці розмістили 9,6 тис. вакансій.

Зараз ви читаєте новину «Кому роботодавці готові платити понад 40 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі