середа, 29 липня 2020 15:17

Компенсація за житло: хто і скільки отримає від держави

Компенсація за житло: хто і скільки отримає від держави
Компенсацію виплатять 262 атовцям з інвалідністю І-ІІ групи. Фото: pixabay.com

Ветеранам війни та родинам Героїв Небесної сотні виплатять компенсацію на придбання житла. Загальна сума допомоги становить понад 611,2 млн грн.

Компенсацію виплатять 262 атовцям з інвалідністю І-ІІ групи. Загальний обсяг спрямованих коштів для цієї групи становить 305 145,3 тис. грн.

248 445 тис. грн спрямують для забезпечення житлом 219 внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни, які брали участь в АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидії не скасували: як перевірити нарахування онлайн

У місцеві бюджети 5 областей спрямують 7626,4 тис. грн на виплату компенсації за житло родинам Героїв Небесної сотні та людям, які отримали поранення, каліцтва, контузії під час Революції гідності.

До 17 областей та Києва спрямували 50 тис. грн для виплати грошової компенсації 46 учасникам бойових дій на території інших держав та членам їхніх родин.

Грошову компенсацію виплатять і постраждалим від пожеж у Луганській та Житомирській областях. Одноразову грошову допомогу виділили родинам загиблих і постраждалих під час АТО.

Зараз ви читаєте новину «Компенсація за житло: хто і скільки отримає від держави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі