середа, 13 січня 2016 16:00

Гриби дешевшають через перевиробництво

Гриби дешевшають через перевиробництво
www.umdis.org

В Україні за вихідні шампіньойони подешевшали на 4-5 гривень Продукції на ринку більше, ніж потребує попит. Конкуренція за покупця зростає, повідомляє UMDIC.

Найдешевші гриби на Київщині. Тут конкуренція за споживача призвела до зниження цін до рівня 24-26 гривень за кілограм. Представники київських грибних господарств кажуть, що готові ще зменшити ціну, аби відвантажити продукцію. У решті областей постачальники продають шампіньйони від 27 до 30 гривень за кілограм. Найкраще їх купують під час посту. Різкий спад цін фахівці ринку пов'язують саме з його закінченням.

Зараз ви читаєте новину «Гриби дешевшають через перевиробництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі