понеділок, 24 вересня 2012 20:48

Держбюджет-2013 доопрацюють і подадуть ВР уже нового скликання - Порошенко

Держбюджет-2013 доопрацюють і подадуть ВР уже нового скликання - Порошенко
Порошенко переказав слова Азарова щодо терміну подання бюджету до ВР. Фото: ru.tsn.ua

Доопрацьований проект держбюджету на 2013 р. буде представлено Верховній Раді вже нового скликання.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.

"Наскільки мені відомо, прем'єр-міністр заявив про те, що бюджет буде подаватися уже у Верховну Раду нового скликання", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, Кабмін затвердив проект бюджету на 2013 р. на своєму засіданні 12 вересня. За словами прем'єр-міністра України Миколи Азарова, бюджет-2013 базується на принципі наступності, за рахунок продовження програм, які діють в нинішньому році. Азаров також зазначив, що бюджет-2013 буде перехідним етапом до розвитку економіки.

Кабмін уже вніс його до Верховної Ради, однак спікер Володимир Литвин повернув його на доопрацювання. За словами Литвина, у проекті повинні бути повністю враховані пропозиції профільного парламентського комітету. Також, як зазначив спікер, уряд повинен підготувати проект програми соціально-економічного розвитку, подати в НБУ основні напрямки грошової і кредитної політики, а також представити звіт про виконання бюджету 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Держбюджет-2013 доопрацюють і подадуть ВР уже нового скликання - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі