четвер, 11 серпня 2011 18:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Через Тимошенко магазини на Хрещатику терплять збитки

Через Тимошенко магазини на Хрещатику терплять збитки

У магазинах на Хрещатику, біля яких проходять безстрокові акції прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко, різко впала виручка.

"Виручка знизилася до 300-400 грн на день, тоді як раніше була 10-15 тис. грн", - сказала заступник директора книгарні "Знання" Ірина Акчуріна.

Акчуріна зазначила, що біля їхнього магазину проходить безстрокова акція противників Тимошенко, через яку впали продажі.

"У нас був розрахунок на туристів - багато канадської діаспори приїжджає. Серпень взагалі місяць хороший - це продажі шкільної літератури, навчальної. Але у нас тиша. Мітингувальники стоять впритул до наших дверей, курять, речі свої розскладають, до магазину доступу практично немає", - підкреслила Акчуріна.

За її словами, керівництво магазину дзвонили в Київську міськадміністрацію, подавали письмову заяву в міліцію, але ніякої реакції на ці звернення не було.

У магазинах "Benetton" і Desigual "торгової мережі" Арго ", біля яких розбиті намети прихильників Тимошенко, також говорять про зниження виручки.

Зараз ви читаєте новину «Через Тимошенко магазини на Хрещатику терплять збитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі