середа, 25 листопада 2020 09:27

Майбутнє біткоїна: коли і як можна буде розраховуватись криптовалютою

Майбутнє біткоїна: коли і як можна буде розраховуватись криптовалютою
Біткоїни переважно будуть використовувати для повсякденних платежів. Фото: unsplash

2021 року користувачі PayPal зможуть оплачувати товари криптовалютою у 28 млн продавців, які працюють з цією платіжною системою.

Продавці не отримуватимуть криптовалюту. Вона конвертуватиметься в фіатну валюту всередині PayPal у момент транзакції, цитує главу платіжної системи Дена Шульмана РБК.

За таким же принципом працює більшість криптокарт, які дозволяють витрачати цифрові гроші в повсякденному житті.

Шульман впевнений, що біткоїни переважно використовуватимуть для повсякденних платежів, а не як інструмент збереження вартості. Глава PayPal підкреслив, що використання криптовалюти для щоденних покупок підвищить її функціональність і знизить волатильність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bitcoin подорожчав до рівня 2017 року

З 11 листопада всі американські користувачі PayPal можуть купувати, тримати і продавати криптовалюту безпосередньо через сервіс. Про те, що платіжна система додасть підтримку 4 цифрових монет - Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin, - стало відомо 21 жовтня. Плата за зберігання не стягується, а до 31 грудня 2020 року система не бере комісію за покупку або продаж.

Біткоїн може повторити динаміку 2017 року, коли після стрімкого зростання до $20 тис. його ціна різко впала. Багато інвесторів чекають моменту, щоб продати біткоїни на максимумі.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє біткоїна: коли і як можна буде розраховуватись криптовалютою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі