четвер, 17 березня 2011 14:27

Бойко побачив підстави для здешевшання пального

Бойко побачив підстави для здешевшання пального

Є всі підстави для зменшення ціни на паливо. Про це журналістам заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко.

"Ми маємо збільшення переробки нафти на вітчизняних нафтопереробних заводах і це дає нам підстави думати, що у нас зменшиться ціна. Як раз всі наші біди та проблеми від того, що дуже швидко імпортований бензин починає тиснути на наш вітчизняний ринок", - повідомив міністр.

Бойко додав, що в середу, 23 березня, відбудеться засідання експертно-аналітичної групи: "Враховуючи світові тенденції, у нас є певний оптимізм щодо цін на внутрішньому ринку".

"Ми допомагаємо нашим сільгоспвиробникам, державні нафтопереробні підприємства готуються відвантажити на село дизель за пільговими цінами", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, експертно-аналітична група з питань стабільного функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості встановила верхню межу цінового коридору на бензин А-95 у розмірі 9,5 грн / літр, на дизельне паливо - 9 грн / літр.Таке рішення ухвалили 11 березня на нараді групи, яке проводилося за дорученням прем'єр-міністра України.

Зараз ви читаєте новину «Бойко побачив підстави для здешевшання пального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі