середа, 07 грудня 2022 17:01

Біржа здійснює контроль відвантаження деревини

З липня 2021 року необроблену деревину державні лісові господарства реалізують виключно через ліцензовані товарні біржі, однією з яких стала ТОВ "Українська універсальна біржа", яка завжди була одним з лідерів на зазначеному ринку.

"Наша компанія постійно намагається удосконалити старі та впровадити нові сервіси для наших клієнтів. Так протягом року, незважаючи на складну ситуацію в країні, ми запустили публічний модуль аналітики, за допомогою вдосконалення системи моніторингу значно підвищили відсоток виконання біржових контрактів тощо. Також за допомогою наших Агентів в регіонах ми почали вибірково контролювати процес відвантаження деревини на місцях. Комплекс всіх цих сервісів значно підвищує ефективність реалізації сировини на наших торгах та допомагає нам отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів", - зазначив Сергій Гладкий, директор ТОВ "УУБ".

Протягом листопада за допомогою Агентів було проведено огляди відвантаженої продукції в декількох регіонах України, в тому числі у Львівській області.

  Огляд Агентом біржі необробленої деревини перед завантаженням
Огляд Агентом біржі необробленої деревини перед завантаженням

"Ми разом з покупцем та продавцем провели спільний огляд ресурсу під час його відвантаження в ДП "Львівське лісове господарство", під час якого критичних зауважень у сторін один до одного не було. Крім того, ми обговорили ідею щодо оптимізації відповідного процесу в подальшому. Всі учасники відмітили корисність подібних заходів, які захищають інтереси як покупця, так і продавця", - зазначив Тимур Стремецький, представник Агента ТОВ "УУБ" по Львівській області.

  Огляд Агентом біржі необробленої деревини перед завантаженням
Огляд Агентом біржі необробленої деревини перед завантаженням
Зараз ви читаєте новину «Біржа здійснює контроль відвантаження деревини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі