четвер, 11 січня 2018 08:22

Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам

Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам
Баффетт не збирається купувати ф'ючерси на біткойни. Фото: ccn.com

Воррен Баффетт, одна із найбагатших людей на світі та американський інвестор, заявив, що повальне захоплення біткоїнами та іншими криптовалютами закінчиться погано.

Таку думку він висловив в інтерв'ю телеканалу CNBC. Та підкреслив: "Щодо криптовалют у цілому, я можу сказати майже напевно, що на них чекає поганий кінець. Коли або як це станеться, я не знаю".

"Якщо б я міг купити п'ятирічний пут-опціон по кожній з криптовалют, я б з радістю це зробив, але я ніколи б не вклав ні цента у короткі позиції щодо них", – розповідає він.

Коли йшлося конкретно про ф'ючерси на біткоїни, якими в грудні почали торгувати чиказькі біржові оператори CME Group і Cboe Global Markets, Баффетт запевнив, що не збирається їх купувати: "У нас їх немає, і ми ніколи не відкриємо позиції по них".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спадаюча тенденція: більшість криптовалют втрачають свої позиції

Інвестор пояснив: "У мене досить проблем із речами, про які, як я думаю, щось знаю. Навіщо мені відкривати довгу або коротку позицію по тому, про що я взагалі нічого не знаю?".

Telegram запустить свій блокчейн і криптовалюту Gram до березня 2018 року. Для випуску криптовалюти компанія проведе ICO. За оцінкою TechCrunch, месенджер залучить $3-5 млд. Інтерес до ICO виявляють великі інвестори, в тому числі Mail.Ru Group. Блокчейн-платформа отримає назву Telegram Open Network , вона зробить безпечними платежі користувачів, а також інші операції.

Зараз ви читаєте новину «Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі